Een dakkapel wordt steeds vaker voorzien van een geïntegreerd rolluik. En niet voor niets, want het gebruik van rolluiken heeft belangrijke voordelen. Naast zon- en warmte werend, zijn rolluiken bijvoorbeeld ook: koude werend, geluidswerend, verduisterend (ideaal voor de kinderkamer) en zelfs inbraak werend. Lekker koel in de zomer en energiebesparend in de winter.

De speciaal ontworpen dakkapellen met geïntegreerde rolluiken van SKD hebben ook de volgende voordelen ten opzicht van andere dakkapellen met een opbouw rolluik:

  • Een mooiere uitstraling van de dakkapel doordat het rolluik mooi is weggewerkt.
  • De rolluiken zijn geïsoleerd waardoor er minder tot geen kans is op bevriezing.

De rolluiken die wij gebruiken zijn van top kwaliteit, met gerenommeerde merken die zich al jaren bewijzen voor de beste kwaliteit, prestaties, levensduur en voldoen aan de strengste veiligheidsstandaarden in de markt. De lamellen voor in het rolluik zijn van Heroal , die ge-poedercoat zijn en een schuimvulling bevatten. Heroal lamellen zijn: gemakkelijk te reinigen, duurzaam, bijzonder slijtvast, robuust, weerbestendig, bevatten een hoge UV-bestendigheid en zijn milieuvriendelijk.

De motor van het rolluik is van Somfy en heeft een automatische begrenzing. Keer op keer een gegarandeerd perfecte opening en sluiting, bestand tegen forceren en dankzij de stevige verbindingen kan het rolluik niet van buitenaf worden opgetild.

Tot slot is er eventueel de mogelijkheid de rolluik bak te voorzien van een houtnerffolie. U kunt uw dakkapel dus gelijk, wanneer deze geplaatst wordt, voorzien van een geïntegreerd rolluik.

Indien u meer informatie wenst over een dakkapel voorzien van een geïntegreerd rolluik, kijk dan op: www.skdkozijnen.nl