Kunststof deuren

Uw huis. Uw deur. Uw stijl.

Kunststof deuren: verwelkoming en veiligheid op hetzelfde moment
De voordeur is een onderdeel om gasten te verwelkomen, aan de andere kant houdt deze deur ongenodigde bezoekers op afstand. De kunststof deuren van SKD bieden zowel een mooie uitstraling als veiligheid. De deuren zijn voorzien van met staal versterkte Inoutic profielen. Daarnaast zijn er thermische isolatiewaarden geselecteerd om de beste kwaliteit te garanderen en om bescherming te bieden tegen weersomstandigheden en geluid. Onze kunststof deuren bevatten vele technische en creatieve facetten, die u naar eigen smaak en individuele veiligheidseisen kunt samenstellen.

Deurvarianten: zo gevarieerd en uniek als de mens
Modern, rustiek of landelijk? Dit zijn slechts drie van de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden om een kunststof deur naar uw wens te maken. Zo is de voordeur één van de meest opvallende elementen van de gevel. In combinatie met kunststof ramen van dezelfde profielen, maakt dit een samenhangend geheel van uw woning. Dit betreft zowel de vorm en de kleur van de profielen en panelen. Hierbij is de juiste toon voor elke smaak mogelijk en er zijn varianten met of zonder houtnerf-folie. Op deze manier maken we de hoofdingang van uw woning onderscheidend en uniek. De handgrepen zijn verkrijgbaar in een grote variëteit van diverse vaste materialen zoals roestvrij staal, brons of messing. Ook verschillende vullingen van kunststof, aluminium en glas elementen worden gebruikt om dit effect te vergroten. Hoogwaardige fittingen van gerenommeerde fabrikanten zorgen voor een maximale functionaliteit en mogelijkheid indringers op afstand te houden.

SKD zorgt altijd voor een uitstekend advies. Naar welk type kunststof deur uw voorkeur uiteindelijk ook uitgaat, er zal altijd een eindresultaat worden gerealiseerd wat gezien mag worden. Met al deze mogelijkheden staan we u natuurlijk graag te woord voor extra uitleg en informatie. Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor direct met Her v.d. Hout op het nummer 013 581 2658.

Vraag nu een offerte aan!

Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen?

of Bel mij direct op 013 581 2658

Voor vragen of meer informatie