Kunststof deuren

Uw huis. Uw deur. Uw stijl.

Kunststof voordeuren: verwelkoming en veiligheid op hetzelfde moment

De voordeur is een onderdeel om gasten te verwelkomen, aan de andere kant houdt deze deur ongenodigde bezoekers op afstand. De kunststof deuren van SKD bieden zowel een mooie uitstraling als veiligheid. De deuren zijn voorzien van met staal versterkte Gealan profielen. Daarnaast zijn er thermische isolatiewaarden geselecteerd om de beste kwaliteit te garanderen en om bescherming te bieden tegen weersomstandigheden en geluid. Onze kunststof deuren bevatten vele technische en creatieve facetten, die u naar eigen smaak en individuele veiligheidseisen kunt samenstellen.

Deurvarianten: zo gevarieerd en uniek als de mens

Modern, rustiek of landelijk? Dit zijn slechts drie van de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden om een kunststof deur naar uw wens te maken. Zo is de voordeur één van de meest opvallende elementen van de gevel. In combinatie met kunststof ramen van dezelfde profielen, maakt dit een samenhangend geheel van uw woning. Dit betreft zowel de vorm en de kleur van de profielen en panelen. Hierbij is de juiste toon voor elke smaak mogelijk en er zijn varianten met of zonder houtnerf-folie. Op deze manier maken we de hoofdingang van uw woning onderscheidend en uniek. De handgrepen zijn verkrijgbaar in een grote variëteit van diverse vaste materialen zoals roestvrij staal, brons of messing. Ook verschillende vullingen van kunststof, aluminium en glas elementen worden gebruikt om dit effect te vergroten. Hoogwaardige fittingen van gerenommeerde fabrikanten zorgen voor een maximale functionaliteit en mogelijkheid indringers op afstand te houden.

Kunststof tuindeuren: betrek uw tuin bij uw leefomgeving 

Openslaande terras- en tuindeuren geven uw woning een toegevoegde waarde en vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. Hier zijn vele toepassingen mogelijk om de perfecte oplossing te vinden voor jouw woonsituatie: enkele tuindeuren, dubbele tuindeuren, en tuindeuren met zij- en/of bovenlichten. De deuren zijn eenvoudig en snel op maat te maken met het desgewenste glas, profiel, kleuren en roeden. Tevens zijn kunststof tuindeuren met de 3 puntsluiting en het SKG** gecertificeerde beslag zeer inbraakbestendig.

Kunststof achterdeuren: stijlvol achterom

Kunststof achterdeuren van SKD voldoen aan de hoogste eisen en zijn er in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Omdat achterdeuren dagelijks gebruikt en vaak dichtgegooid worden of dicht waaien door de wind worden SKD achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd. De achterdeuren van SKD zijn dus stijlvol, uitstekend geschikt voor intensief gebruik, bieden comfort, blinken uit door uitstekende thermische isolatiewaarden en zijn door middel van een meerpuntssluiting voorzien van een efficiënte inbraakbescherming.

SKD zorgt altijd voor een uitstekend advies. Naar welk type kunststof deur uw voorkeur uiteindelijk ook uitgaat, er zal altijd een eindresultaat worden gerealiseerd wat gezien mag worden. Met al deze mogelijkheden staan we u natuurlijk graag te woord voor extra uitleg en informatie. Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor direct met Xandro Gorter op het nummer 013 581 2658.

Vraag nu een offerte aan!

Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen?

of Bel mij direct op 013 581 2658

Voor vragen of meer informatie