Over SKD Dakkapellen en Kozijnen

SKD Dakkapellen & Kozijnen is gevestigd in Tilburg en Xandro Gorter is de eigenaar. Xandro heeft in de loop van vele jaren zijn werkgebied uitgebreid naar de grote regio rond Tilburg en inmiddels ook tot ver daar buiten. Vele tevreden klanten hebben hun woning verbeterd door het laten aanbrengen van een nieuwe dakkapel of het laten plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen. De beste reclame is nog altijd mond-tot-mond reclame en daarover heeft Xandro Gorter met zijn bedrijf niks te klagen. Zo onderhoudt Xandro zelf dan ook altijd het contact met elke klant en is ook nog eens zelf uitvoerend betrokken bij de complete uitvoering. Gesteund door een vaste groep vakmannen welke stuk voor stuk specialisten zijn als het gaat om dakkapellen of kunststof kozijnen wordt elke klant totaal ontzorgd en wordt elke opdracht perfect opgeleverd. SKD heeft de beschikking over een eigen werkplaats waar alles op maat wordt gemaakt, tevens is in de werkplaats ook een stuk ingericht als showroom.

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij Xandro Gorter hoog in het vaandel en bij SKD wordt daarom enkel gewerkt met kwalitatief hoogstaande merken van betrouwbare leveranciers zoals Thyssen, Gealan, Heroal, Somfy en Keralit. Door een intensieve en langdurige samenwerking met deze top leveranciers kan Xandro gebruik maken van korte lijntjes. Zo kan flexibel worden omgegaan met de wensen van de klant en is een snelle realisatie van een project op voorhand gegarandeerd.

Getest en gecertificeerd
De kunststof profielen waarmee SKD werkt hebben alle belangrijke tests probleemloos doorstaan en voldoen aan de benodigde kwaliteitsbepalingen en zijn voorzien van het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ alsook het Kiwa keurmerk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor SKD een vanzelfsprekendheid.

Zo bent u als klant bij SKD altijd verzekerd van een dakkapel of kunststof kozijnen welke vervaardigd zijn van technologisch hoogwaardige materialen en vakkundig worden gemonteerd door eigen vakmensen. Zo kunt u nog jarenlang genieten van het extra comfort aan uw woning, uitgevoerd door SKD Dakkapellen & Kozijnen.

Vraag nu een offerte aan!

Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen?

of Bel mij direct op 013 581 2658

Voor vragen of meer informatie