Kunststof kozijnen

Als u veel waarde hecht aan de uitstraling van houten kozijnen maar wel een voorkeur heeft voor de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van kunststof? Dan is de keuze voor SKD Dakkapellen & Kozijnen de enige juiste. SKD levert hoogwaardige kunststof kozijnen met de ‘looks’ van hout maar met alle voordelen van kunststof. Door SKD wordt dan het zogenaamde HFL kozijn met het Gealan systeem geadviseerd. SKD zorgt altijd voor een uitstekend advies en naar welk type uw voorkeur uiteindelijk ook uitgaat er zal altijd een eindresultaat worden gerealiseerd wat gezien mag worden.

MB Kunststof kozijnen met een prachtige houtlook.
Bij SKD kunt u terecht voor kunststof kozijnen van de Duitse fabrikant MB. Deze kozijnen zijn voorzien van een prachtige houtlook en worden binnen de eigen fabriek van MB exact op maat gemaakt. MB werkt uitsluitend volgens de hoogste normen en maakt gebruik van moderne apparatuur om duurzame kunststof profielen te vervaardigen. Met een uitgebreid assortiment is er binnen elke situatie een passende oplossing te vinden. Uw huidige woning en bijbehorende uitstraling is bepalend en doordat SKD kunststof kozijnen kan leveren in heel veel verschillende stijlen en kleuren wordt altijd de best mogelijke match gerealiseerd. Als aanvulling op de plaatsing van kozijnen kunnen er ook bijpassende horren geleverd worden.

Hoogwaardige isolatie
Door het gebruik van een vijf-kamersysteem samen met dubbele rubberen afdichting voldoen de isolatiewaarden van Gealan kozijnen aan alle internationale normen. Daarnaast worden alle kunststof kozijnen, -deuren en -schuifpuien standaard voorzien van HR++ dubbelglas. De combinatie van deze topkwaliteit onderdelen zorgen voor de beste warmte- en geluidsisolatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een keuze te maken voor driedubbel isolatieglas, waardoor een nog hogere isolatiewaarde bereikt wordt. Hierdoor worden de besparingen op energiekosten nog vele malen hoger!

Praktisch in gebruik
Dankzij het gebruik van een hoogwaardige, stabiele en duurzame constructie met extra metaalversterkingen en een extreem stabiel schroefsysteem blijven uw Gealan kozijnen perfect werken in het dagelijks gebruik. U bent ervan verzekert dat uw kunststof kozijnen nooit haperen of klemmen. Het gebruik van hoge kwaliteit, stevige handgrepen zorgen voor extra grip en gebruiksgemak bij het openen en sluiten. Hoogwaardig Roto beslag en extra versterkte schaarlagers garanderen veiligheid en zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen zelfs vanuit de kiep stand niet te openen zijn zonder het raam dicht te doen. In combinatie met het optionele SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen bent u gegarandeerd van een veilige, inbraak werende woning.

Unieke 7 mm spaar- ventilatiestand
Alle draai-kiep delen van de Gealan kunststof kozijnen kunnen worden voorzien van een unieke 7 mm spaar- ventilatiestand. Deze stand tussen de draai- en kiep zorgt voor een smalle 7 mm opening in het kozijn. Hierdoor wordt het gebruik van een ventilatierooster overbodig, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook niet inlevert aan isolatie (vanwege het aluminium lekt bij ventilatieroosters vrijwel altijd kou naar binnen, ondanks dat de isolatie zo goed mogelijk is).

Designmogelijkheden
Ongeacht de stijl van uw woning, Gealan heeft altijd wel kunststof kozijnen die aansluiten bij het karakter van uw woning. Dankzij het gebruik van twee verschillende profielen, het vlakke en verdiepte profiel, in combinatie met 24 verschillende kleuren kunt u precies de Gealan kozijnen kiezen die bij uw woning passen.

Vraag nu een offerte aan!

Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen?

of Bel mij direct op 013 581 2658

Voor vragen of meer informatie