Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui van SKD geeft uw woning extra toegevoegde waarde. U creëert namelijk een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin. Met een schuifpui haalt u het buitenleven als het ware naar binnen.

Een hef-schuifpui bestaat uit twee grote tuindeuren die in een rails zijn bevestigd. Hierdoor kunnen ze eenvoudig open en dicht geschoven worden. Een hef-schuifpui heeft een zwaardere constructie en is daardoor beter geïsoleerd. De pui kan in verschillende standen geopend worden. U hoeft de schuifdeuren dus niet altijd wijd open te zetten; een klein kiertje ter ventilatie is net zo goed mogelijk. De hef-schuifpui is erg gebruiksvriendelijk; met een hendel schuift u de pui gemakkelijk open of dicht en de lage drempel vermindert de kans op struikelen.

Een kunststof schuifpui kan in elke woning worden geplaatst. Vooral kleine huizen hebben baat bij een schuifpui, omdat het de ruimtebeleving aanzienlijk vergroot en de kamer veel lichter maakt. Met geopende deuren betrekt u de tuin bij uw woning, wat in de zomer natuurlijk heerlijk is.

Voordelen van een kunststof schuifpui:

  • De hef-schuifpui is sterk inbraak werend. De sloten voldoen aan SKG2 en Veilig Wonen Politiekeurmerk
  • De uitvoering is zwaar en daardoor bijzonder duurzaam
  • Hef-schuifpuien hebben een zeer lichte bediening. Hierdoor is deze ook voor kinderen en ouderen eenvoudig en soepel te openen
  • De rail van dit schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als de rest van de binnen vloer, zodat u dus geen storende drempel over hoeft te stappen bij het naar binnen of buiten gaan
  • De bediening van de hef-schuifpui is eenvoudig, geluiddicht en licht. De binnenzijde is voorzien van een hendel die u moet draaien. Draait u de hendel naar beneden, dan heft u de schuifdeur op en kunt u deze in de gewenste richting openen. Wanneer de gewenste stand bereikt is, draait u de hendel weer terug en de schuifdeur rust weer in het kozijn.
  • Aan de buitenkant van de kunststof schuifpui is standaard een kom aangebracht om de schuifdeur eenvoudig heen en weer te schuiven. De buitenzijde kan echter ook voorzien worden van een kruk en een van buiten afsluitbaar slot.

Al onze modellen worden gemaakt van duurzaam kunststof van Gealan met als extra mogelijkheid de ‘’looks’’ van hout aan de binnen- en buitenzijde. Wat betreft de technieken gelden in beginsel dezelfde specificaties als bij de kunststof kozijnen. U kunt kiezen uit tweedelige schuifpuien, driedelige of vierdelige schuifpuien. Alles wordt uiteraard op maat gemaakt in de kleur die u wenst.

Met al deze mogelijkheden staan we u natuurlijk graag te woord voor extra uitleg en informatie. Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor direct met Xandro Gorter op het nummer 013 581 2658.

Vraag nu een offerte aan!

Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen?

of Bel mij direct op 013 581 2658

Voor vragen of meer informatie