Joost en Evie Cleven wonen met hun zoontje Timo, bijna twee jaar oud, aan de Koolhovenlaan in de Reeshof in Tilburg. En omdat ze samen in blijde verwachting zijn van hun tweede kindje werd het tijd om al eerder geplande aanpassingen aan het huis nu toch echt te gaan
doorvoeren. Zoontje Timo zou, door de komst van een broertje of zusje, gaan verhuizen naar de bovenste verdieping. Om daar wat meer comfort, licht en lucht te verkrijgen gingen Joost en Evie zich oriënteren op het plaatsen van een dakkapel. Zo gingen ze in de buurt op onderzoek uit om dakkapellen te spotten. Vlakbij hun huis zagen ze een hele mooie en daar wilden ze graag meer van weten. De informatie die daar werd verkregen was heel positief en dan met name over de realisatie van de dakkapel. En jawel, deze dakkapel was gerealiseerd door Her v.d. Hout van SKD Dakkapellen. De schoonheid van de dakkapel, de verfijnde afwerking zowel binnen als buiten op elk detail en de prettige persoonlijke aanpak van Her v.d. Hout werden geprezen. Al deze ingrediënten maakten de keuze voor Joost en Evie vrij gemakkelijk en er werd snel contact gezocht met Her van SKD.

Specificaties dakkapel
De dakkapel welke bij Joost en Evie is gemaakt is het allernieuwste model van SKD. De dakkapel is in totaal maar liefst 4,5 meter breed en is voorzien van een geïntegreerd rolluik. Afgewerkt met het zeer duurzame en onderhoudsvrije materiaal Keralit wat bij uitstek wordt toegepast bij dakkapellen, dakranden en als gevelbekleding. SKD maakt een super scherpe All-in prijs en daar wordt het dan door Her ook compleet voor gemaakt. Niet dit er bij en dat er af maar afspraak is afspraak. Materialen welke worden verwijdert worden afgevoerd en er wordt aandacht besteedt aan de eindoplevering.

Wat maakt ‘Her’ zo bijzonder
Deze vraag konden Joost en Evie vrij gemakkelijk en eenduidig beantwoorden. Her heeft oog voor elk detail. Wat na oplevering voor Joost en Evie een kleinigheidje was werd door Her in een mum van tijd geregeld. Joost: ‘tijdens de bouw van de dakkapel zijn de leidingen van het centraal afvoersysteem terug perfect aangesloten. Verder hielp Her meteen mee toen de wasmachine en droger naar beneden moesten verhuizen en heeft hij in een Big Bag de gesloopte laminaatvloer voor ons mee afgevoerd. Dat is pas service, al moest Evie er wel wat warm worstenbrood tegenover zetten. Kortom: de samenwerking met SKD Dakkapellen en in het bijzonder met Her, die het proces van het begin tot eindoplevering volledig zelf uitvoert, is een absolute aanrader voor iedereen’.