Project Description

De Keje Day ’n Night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven en is speciaal ontwikkelt voor kunststof kozijnen. De Day ’n Night is voorzien van twee soorten stof naar keuze, bijvoorbeeld honingraatdoek (verduisterend) en niet doorschijnend plissédoek. Ideaal voor slaapkamers en wordt compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. Montage is hierdoor in enkele minuten gedaan. De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de Day ’n Night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan het eenvoudig verwijderd en teruggeplaatst worden.

De trekbalken van de Day ‘n Night zijn standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.

De Day ‘n Night is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:

  • RAL9016
  • RAL9010
  • RAL9001

Levertijd voor standaard kleuren is 10 werkdagen. Voor afwijkende kleur wordt een levertijd van maximaal 20 werkdagen afgegeven.

Product Details
Hoogte Minimaal 200 MM / Maximaal 2000 MM cm
Breedte Minimaal 275 MM / Maximaal 1600 MM cm
Kleur RAL9016 / RAL9010 / RAL9001