Nieuw bij SKD: Raamdecoratie van Keje in aluminium frame

Raamdecoratie bevestigen zonder boren en schroeven door middel van dubbelzijdig magneet en staalband op uw kozijn is vanaf nu mogelijk. SKD heeft diverse raamdecoratie van Keje die speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn ontwikkeld. Deze plissé gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en worden door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van uw kozijn. Schroeven en boren in het kozijn is dan ook niet nodig en de montage is daardoor in enkele minuten gebeurd.

Raamdecoratie zonder boren of schroeven

Het frame bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Door de bevestiging van dubbelzijdig magneet- en staalband kan het frame eenvoudig verwijderd en weer terug geplaatst worden, zonder de kozijnen te beschadigen. Dit systeem is ook erg ideaal voor huurwoningen waarbij u niet in uw kozijnen wil of mag boren / schroeven.

Een stijlvolle oplossing voor kunststof, aluminium, houten kozijnen én draaikiep ramen

Plissé gordijnen worden door hun luxe uitstraling ook vaak ingezet als raamdecoratie. De geplooide stof heeft een karakteristieke uitstraling. De Plissé gordijnen bestaan uit strak gevouwen en geplooide stof. De naam “plissé” betekent in het Frans geplooid, waardoor de naam Plissé gordijn erg logisch klinkt. De vouwen en plooien in de stof zorgen voor een knusse en natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Doordat deze plissé gordijnen in een aluminium frame zijn verwerkt blijven ze goed op hun plaats in het raamkozijn. Zelfs bij draaikiep ramen vallen ze niet uit model en kunnen de ramen op elke stand open blijven staan. U kunt een plissé gordijn aanpassen aan elk interieur binnen uw woning.

Een stijlvolle en mooie oplossing voor elk raam

Een spel van licht en decoratie. Van decoratief tot verduisterend. Er is keuze uit verschillende kleuren en geplisseerde stoffen, transparante, semi-transparante en verduisterende stof. De raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt, passend op uw kozijn. Wilt u het aluminium frame in de kleur van het kozijn? Geen probleem het aluminium frame kan in diverse RAL kleuren worden vervaardigd.

De raamdecoratie in aluminium frame zijn in diverse modellen verkrijgbaar (klik op de afbeeldingen voor meer informatie):

Interesse in een raamdecoratie op maat? Voor een meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons op te nemen. Bel daarvoor direct met Priscilla v.d. Hout op het nummer 06 46795396.

Vraag nu een offerte aan!

Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen?

of Bel mij direct op 06 46795396

Voor vragen of meer informatie